schupi 2008.11.20. 18:31

Gazdasági válság!

Állítólag válság van. Ezt a saját bőrömön még nem érzem, több a munkám, mint eddig bármikor. Nagyon várom már a decemberi leállásokat, legalább lesz egy kis időm pihenni. December közepétől mi is leállunk, legalább lesz időm írni ide is.

A gazdasági válság a saját pénztárcámon viszont eléggé érződik, köszönhetően a svájci frank magasra ívelésének. Elég szépen megnőtt a törlesztőrészlet a kocsira. Szerencsére amikor a lakáshitelt felvettük 1000 évre, forintban adósodtunk:-) (Volt annyi eszem, bár nem vagyok egy tőzsdecápa).Pont nyugdíjba fogok menni, mire kifizetjük.Ha lesz még akkor nyugdíj:-)

A pénzügyi gondokat az ember úgy tudja megoldani, hogy vagy a bevételt növeli, vagy a kiadást csökkenti. Bevételnövelésre nem sok esély van a közeljövőben, ezért a második módszer lesz nálunk célravezető. Legfeljebb lefogyunk egy kicsit. Tomnak már úgyis majdnem akkora a cicije, mint az enyém:-)

Szeretnék babázni egy kicsit, ezért várható, hogy megjelenünk Bakonyszentlászlón, karácsony környékén.Feltéve, kedves sógornőm, ha lesz fánk, vagy valami ilyesmi harapnivaló. Ugyanis gyógyul a fogam, azaz a hűlt helye:-)Mindent be kell pótolnom, a bébiétel kosztért jár nekem a kárpótlás kaja terén.

 

 

 

 

 

4 komment

Címkék: válság

A bejegyzés trackback címe:

https://kapuciner.blog.hu/api/trackback/id/tr54779920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Oroszlán25 2008.11.21. 16:10:20

Kedves Schupi!
Elöször is nagyon-nagyon várunk titeket és a gazdasági válság ellenére megigérem,h lesz fánk!!! :-)

A helyzet az ,h a mi hitelünk svájci frank alapu és én is nyugdijas leszek (remélem) mire kifizetem a kedves párommal együtt. :-) Még 34 év!!!!

Sajnos igy áll az ország,hiába van fizetés,szinte csak a számlákra elegendö .
És különben is nagyon rám fér,h fogyjak! :-)
Akkor nem kellene örülnöm a gazdasági válságnak??

Mérleg 2008.11.21. 17:00:41

a helyzet az, hogy mindenképpen szarul járunk. . .ha eszünk hízunk, ha éhezünk betegek leszünk.... a számlákat kellene csökkenteni, és az igényeinket -talán- mert mi kimondottan azért adóssssodtunk el, mert mindig többet akartam!!! Így jártam...van egy rakás szoba. . . semmi sincs kész (nem is lesz)...
Talán tényleg csak az egészségnek örülhetünk-másnak mostanában nem

Oroszlán25 2008.11.21. 18:08:03

Kedves párom szerint a gazdasági válság a tolvajokat nem érinti!

schupi 2008.11.21. 18:32:21

De csak akkor, ha sokat lopnak!
Két-három millió alatt nagyon sokat adnak!
süti beállítások módosítása