Hozzávalók:
# 8 szelet hús (lehet csirke- vagy pulykamell, de sertés is)
# 1 kg mexikói vegyes zöldség
# 1 nagy pohár tejföl
# 4 db tojás
# só
# őrölt fehérbors
# szerecsendió
# majoranna
# kakukfű
# bazsalikom
# ételízesítő
# olívaolaj

 

Elkészítés: A húst sózzuk, borsozzuk, majd hírtelen mindkét oldalát átsütjük kevés olajon. A tejfölt jól kikeverjük a tojásokkal. A tepsibe kevés olívaolajat öntünk, majd beletesszük a mexikói zöldség felét, meglocsoljuk a tojásos tejföllel. Erre helyezzük rá a hússzeleteket, majd ízlés szerint fűszerezzük. Befedjük a megmaradt zöldséggel, és rálocsoljuk a maradék tejfölt. Fóliával lefedjük, és 160 fokos légkeveréses sütőben másfél órát pároljuk, majd a fóliát levéve még kb. 10 percre visszatesszük.

Szerző:oroszlán25

A bejegyzés trackback címe:

https://kapuciner.blog.hu/api/trackback/id/tr29935329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása