Vannak emberek, akik mindig ráérnek. Ez főleg akkor válik nyilvánvalóvá, ha a más dolgával foglalkoznak és nem a saját házuk táján söprögetnek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kapuciner.blog.hu/api/trackback/id/tr53666331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Oroszlán25 2008.09.17. 15:00:23

Én már csak az ilyen embereken nevetni szoktam. :-) A szembe szomszédunk a szölöben,nap,mint nap, azzal boldogitja a többi öregasszonyt,h Jani a gengszter,itt drogozás,ivászat van, a fönöke pedig ,a kopasz, az a fögengszter,a fönök felesége, pedig a qrvája.Szegény Noncsi,hogy birja ki ilyen ember mellett! :-O :-) A tesomnak a barátnöje velük dolgozik,azt mondták neki,h ebbe a családba be ne nösüljön!!! :-) Meg az a sok kocsi(az a sok éppen h ér 1-et ),meg nem ugy megy a kocsival,ahogy kéne,meg h miböl élhetnek......
Na látjátok az ilyen beszél,akinek tényleg drogos a gyereke,minden héten a rendörök jönnek,mert vagy hozzák vagy viszik a fiát!
Ezek az emberek tényleg ráérnek!Vagy csak féltékeny ,irigy emberekröl beszélek?Hm,nem tudom,de a lényeg,h aki nagyon ráér az hazudik,mert sose azt mondja ami az igazság,mert ráér kitalálni egy olyan verziot,h fontos legyen olyan emberek szemében,akik eddig átnéztek rajta.Csak ez a fontosság 2 napig tart.:(
Megéri ez nekik?
Én nem tudom,sose leszek ráérös ember! :-)

Mérleg 2008.09.20. 14:09:25

Tudod Oroszlán, most, h történt ez az eset itt nálunk, állandóan csörög a telefonom, részletekért könyörögnek. . .. NORMÁLISAK??? A barátnőmet, és családja tragédiáját nem fogom kiadni olyan embereknek akik szinte "élvezettel" hallgatják ezt. . . .
ráadásul lehet, hogy pont olyanok hívnak, akik valahol megtalálták a számomat!!!

Oroszlán25 2008.09.20. 15:59:51

Hát azért hivnak sztm h vmit halljanak kiváncsiak ugye az esetre és biztos h nem azt adják tovább,amit te elmondasz nekik.Ezek az emberek sem 100%-osak!
Mindent megtesznek egy jo szaftos pletykáért,nem nézik h szerencsétlen gyerek már nem is él,hagyják nyugodni szegényt,egyszerüen hagyjanak mindenkit békében élni és ha annyira pletykálkodni akarnak akkor a saját dolgaikkal tegyék ezt.De tudod h ez sose fog megtörténni,mert sokkal jobb más gondján baján csámcsogni és órákon át beszélni,kritizálni....
süti beállítások módosítása