Ma reggel nagy sürgés-forgás volt itt a mi kis utcánkban,mert az éjjel valaki felgyújtotta a kedves szomszédunk unokájának az autóját...a ház elött parkolt,de nem sokáig.

Nem tudom,hogy az idős házaspár mit hallhatott,mit láthatott,de egy biztos nem lettem volna a helyükben,pedig elő fordulhatott volna,mivel mi is az utcán a kapubejáróban parkolunk.SŐT!!Az utcában vagy 5-en!

Kicsit hátborzongató érzés,mert a Hírekben sok ilyen eset történt mostanában.Álmomban sem hittem volna,hogy nálunk ebben a majdnem 2000 fős kis Bakonyi faluban ilyen megtörténhet!!!És lehet,hogy naív vagyok,de még mindig nem hiszem el,hogy milyen embernek kell lenni ahhoz,hogy ezt megtegye!!Mi járhatott a fejében??Talán az,hogy milyen jó móka lenne?....nem tudom....

Nagyot fordult a világ az utobbi évek alatt,hiszen sok minden történt,sok olyan dolog,amit nem csak a tv-ben látni,nem csak Amerikában történt dolgoktól csodálkozunk,hiszen nem kell gondolatban olyan messzire utaznunk,mivel már itt Magyarországon is történnek olyan esetek,amitől az embernek tátva marad a szája:lásd.Marian Kozma.

...nagy szégyen,hogy ilyen embereket hord hátán a Föld!

 

Íme a felgyújtott autó!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 komment

Címkék: dühöngő

A bejegyzés trackback címe:

https://kapuciner.blog.hu/api/trackback/id/tr22942441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Oroszlán25 2009.02.14. 11:44:49

Ha tudok vmit az esetről,akkor leírom nektek mindenképp!

Galapostol 2009.02.14. 19:48:53

nagy az Isten állatkertje...
ki az a barom aki ilyesmivel szórakozik...??Valaki egy évtizedet is dolgozik mire egy Trabantra szert tesz..mások meg egy kis tűzzel véget vetnek a tulajdonnak..a más tulajdonának!!
A kézilabdáról..buliról..
túl bonyolult az események sorrendje..nehezen követhető nyomon, hogy miért nem hívták a zsarukat, ha hívták miért nem értek oda..miért menekültek el a diszkó tulajai..miért fedez a rendőrség..miért lehet egy diszkóba(ahol a te gyereked is táncolhatott volna) késsel, beengedni bárkit is..ha kell akkor motozzanak..vannak koncertek ahol motoznak!!!!!!Miért nem lehet ilyenkor is..
miért 3 ember a bűnös..ha 3-an 3 ellen vannak, nem ilyen véget ért volna az eset, ha 30-an mennek rá a 3 sportolóra akkor kb. így végződik...akkor hol a maradék 27 ember???????????????????????????????????????
nem is számít, hogy ki-, és miért kezdte a tények számítsanak, és az, hogy halálos sebet ejthetnek ma valakin M.országon?????

Oroszlán25 2009.02.14. 20:49:05

Az a helyzet sztm,hogy azt hiszik h az élet az egy szappanopera!
Mert ott történnek olyan dolgok,ami nonszensz!!Ilyet!
És az nem jó amikor egy magyar az olimpián a dobogón áll?Az nem volt jo amikor Marian Kozma a magyarokért kézilabdázott? Akkor verték a mellküket h igy a magyarok,ugy a magyarok!...nekünk,értünk,magyarokért játszott az ég szerelmére!
Amikor a magyar himnusz szól akár olimpián,akár szilveszterkor,stb.,akkor a szivünkre tesszük a kezünket,azt gondoljuk ez a mi dalunk...szóljon a himnusz most is,szoljon Marian Kozma-ért,szoljon a magyarokért!Szoljon azért h ilyen több ne legyen!
...."szánd meg Isten a Magyart"...

Galapostol 2009.02.15. 13:41:58

az efféle népcsoportnak a mi Himnuszunk nem sokat jelent...
nekik saját törvényeik vannak, vérbosszú..és hasonlók!!

Oroszlán25 2009.02.15. 14:57:13

Igazad van naív vagyok,azt hittem ,h a Himnusz(de bármi mást is megemlíthettem volna,amitöl magyar a magyar)azért szent,hiszen mint említettem már mondjuk az olimpiát ott azért dagad a mell....de az biztos,h ösapáink forognak a sírjukban.....

Oroszlán25 2009.02.15. 15:37:38

Na amit az auto gyujtogatásrol megtudtam az annyi,h éjjel fél 3-kor történt az eset,a második szomszéd srác jött hazafelé és akkor már égett a kocsi,értesitették az idös házaspárt,majd jöttek a tüzoltok,rendörök....
Semmit nem hallottunk az egészröl....hihetetlen!!! :O :O

Oroszlán25 2009.02.17. 10:24:50

A helyzet az,h éjjel 2-kor vki látta,h 2 ember fel s alá mászkál az utcában a ház elött,megjegyezte a rendszámot,de reggelre elfelejtette :S

Galapostol 2009.02.17. 15:08:28

esetleg leírhatta volna........
süti beállítások módosítása