schupi 2008.11.22. 18:04

A celebek megint...

Sziasztok!

 

Ha már a Benkő Dánielnél tartunk,akkor azt elmondom róla,hogy szegény már megöregedett és nincs a helyén az esze,régen volt ö igazi nagy lantmüvész,most már csak rámondják.És nem azért mutogatta magát,mert ott volt a kamera és hogy rá figyeljenek,hanem begolyózhatott :-) ő már és nem veszi magát észre.

 

Mitagadás nagyon megszerettem a Celeb vagyok,ments ki innen c. müsort, minden adását láttam és sajnálom :-( hogy vége lett,de a sztárok elsősorban a sok-sok pénz miatt vállalták be azt,hogy elmennek Argentinába és állják a nekik kiszabott próbákat.

 

Az meg megint más tészta ahogyan viselkedtek különbözö emberek és elfelejtették,hogy nekik azért valamilyen szinten tartaniuk kellett volna magukat és nem (néha) 15 éves gyerekként viselkedni.Pl.,amikor a Delhusa Gjon összeveszett a Rippel Ferivel egy törölközőn! :-) Vagy amikor a Zimány Linda sirva fakadt(többek közt) amikor  S.Kristóf véletlen megdobta a szunyog riasztos spray-vel! Vagy pl. amikor Tóth Gabi állandoan sirt,mert hiányzott neki az anyukája!

 

Egy biztos,ha nekem adatott volna az a szerencse,hogy kijuthatok egy dzsungelbe és ott kell élnem max.3 hétig, élveztem volna,mert nem biztos,hogy még1x átélhetnék egy ilyen kalandot.

 

Sztm a celebeknek is igy kellett volna gondolkodniuk.....

Oroszlán25 irománya

A bejegyzés trackback címe:

https://kapuciner.blog.hu/api/trackback/id/tr18783048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása