Lehet, hogy megint bemértek! Elbújnak a kis utcákban, mostanában minden napra jut belőlük! Lassan már harminccal kell hazajönnöm.Az egész Szigetközben ez van. Megértem én, hogy sokan ész nélkül hajtanak ezen a sz*r úton 200-al, de a harmincas táblát túlzásnak tartom!

Egész nap kocsikáztam, nagyon elegem lett a győri városi forgalomból! Lassan már utálok vezetni.Itt meg aztán agyrém...Műszakváltáskor dugó mindenhol.Hetek óta hajtás van nálunk, alig győzzük a melót, a határidőkről meg nem is beszélve. Nagyon hideg van napok óta ráadásul.Még szerencse, hogy van aki melegítsen:-)Olyan jó hazajönni, alig várom sokszor, hogy hazaérjek, néha még ez a 20 km is soknak tűnik.Főleg pénteken:-)

Tegnap nagyon finom bőrös malacpecsenyét sütöttem, tudjátok mitől volt olyan finom?

Sülés közben a bőrét mézes-mustáros szalonnadarabbal kell kenegetni!

1 komment

Címkék: dühöngő

A bejegyzés trackback címe:

https://kapuciner.blog.hu/api/trackback/id/tr93671986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Oroszlán25 2008.10.07. 19:20:49

Hát az én kedves és aranyos na és még sorolhatnám,h milyen párom :-) már 8 éve vezet és minden évben legalább 5 büntetö cédulát kapott:tilosban parkolásért,biztonsági öv nem használatáért,a kocsinak lejárt a müszakija,a zöldkártyája valamint nincs rajta biztositás és KI VAN VONVA A FORGALOMBOL!!! :-) na meg hasonlo dolgokért....Ezt akárhogyis számoljuk a 8 év alatt összegyült neki 40 csekke amit be kellett volna fizetni,És mit csinál erre ö?Leveszi az ablaktörlöröl és ua.a mozdulattal dobja is ki a kukába!
Eddig még nem jöttek behajtani .....
Szerintetek igaza van?
süti beállítások módosítása