schupi 2008.11.22. 18:10

Celebek...

Néző vagyok, ments ki innen!

Néhány napja az RTL klubon futó műsorra figyeltem fel, nekünk nézőknek sose elég. Az újabb nézettségnövelő műsor, valoságsohw argentin dzsungelben játszódik, ismert magyar művészekkel, sportolókkal. szépségkirálynővel naponta láthatjuk szünet nélkül őket, mintha csak családtagjaim lennének, beköltöztek hangjukkal, visításukkal a hálószobámba
A dzsungelből mi nézők, nem a gyönyörű táj szépségeit láthatjuk, csupán tíz tábori ággyal, színezett kis tisztásszerűt, madzaggal körbekerítve. Sokszor nem is értem, miért kell ilyen műsorokhoz a világ másik végére utazni, nyílván jobban hangzik az élő közvetítés közben, ha remegő hangon közlik velünk, hogy „jelentkezünk a legfélelmetesebb, pókokkal, szörnyekkel tarkított argentin dzsungelből” Persze, hiszen erre sok néző felkapja a fejét, elmélázunk rajta, hogy hátha valami gyönyör tárul elénk. Helyette kapunk veszekedő celebeket -nem is tudom, hogy ez mit jelent,(-valami híresség félét) nincs ennek magyar megfelelője? Hallhatunk horkolást, egyéb testi hangokat, Láthatunk pihenést, evést, ivást, és néhány borzalmasan megalázó próbát.
Csodálkozom, hogy emberek, hogyan adhatják nevüket ilyen, és hasonló műsorhoz.
Nézzük Benkő művész urat, úgy tűnik lantművészete senkit, nem érdekel, ellenben az állandó meztelenkedésével legalább meg tud botránkoztatni. Vagy a vastag „vakolat alól előtűnő hölgyeket, már-már látni vélem rajtuk, hogy ők is tudnak, kócosak, izzadságtól büdösek, karikás szeműek lenni. Mi tagadás, ez elégedettséggel tölt el. Persze, aztán jövünk mi nézők, és bevetjük telefonjaink összes karakterét, hogy kifejezzük szimpátiánkat, egy-egy „sztár” irányába, ez elgondolkodtat, úgy látszik, csak motyogunk, és mondjuk a magunkét a műsorra, miközben sokszor tátott szájjal figyeljük az eseményeket.
Végszóként annyit mondanék, hogy meglepődve figyeltem amint gyermekem és csapata fociedzés közben éppen a „celebeket” tárgyalta, hát ilyen értékrendű társadalom felé torzulunk el?
Néző vagyok, ments ki innen!

Mérleg irománya

A bejegyzés trackback címe:

https://kapuciner.blog.hu/api/trackback/id/tr90783061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása