Botrányos szópárbajoknak lehettünk szem- és fültanúi szombaton délután az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorában. Ezúttal már a budapesti stúdióban osztották egymást a celebek. Volt bunkózás, hülyézés és köcsögözés is.


Szőke András kijelentette, ő senkit sem szeretett meg a csapatból, sőt az élő adás alatt fogta magát, és kiment a stúdióból. A többiek sem titkolták, úgy érzik, András összeférhetetlen ember, akivel nem igen lehet együtt élni. A humorista azt is kijelentette, a táborlakók nem tudtak csapattá kovácsolódni két hét alatt sem.


Pákó szokásához híven most is "kocsogözött", most éppen Oszkárra volt kibukva. Gjonit azonban védelmébe vette, pedig őt aztán még most is támadták társai. Csúnyán kiosztották az énekest a szombati adásban is. Többek között azt sérelmezték, hogy Delhusa állandóan a kitüntetéseivel, lemezeivel dicsekedett, míg mások szerényen hallgattak eredményeikről. Ebbe a vitába még a műsorvezető, Lilu is bekapcsolódott. Gjoni folyamatosan próbált magyarázkodni, de nem igen tudta magát megvédeni.

A zenész Zimány Lindának is nekiesett. Delhusa azt hajtogatta, a szőke hírességet csak arról ismerik, hogy Kefir barátnője volt. Erre Steiner Kristóf azzal hozakodott elő, hogy Gjoniról pedig azért beszélnek most, mert kiderült, csalta a feleségét. Az énekes ezt kikérte és kijelentette, a felesége ilyet nem mondott, az újság kiforgatta a szavait, ezért helyreigazítást is kértek.

Lilu a műsor végén kijelentette, ez a társaság szörnyű, és az is biztos, nem fognak telefonszámot cserélni, sem szentestén összejönni.

11 komment

Címkék: celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://kapuciner.blog.hu/api/trackback/id/tr22783070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Oroszlán25 2008.11.23. 06:57:15

Én láttam ezt az élö adást és semmi visszafogottság nem volt bennük------persze tisztelet a kivételnek.Aki emberségesen viselkedett ,mint a dzsungelben,mint pedig a studioban és nem járatta le magát ,az Keleti Andrea(ö volt a kedvencem),Kristóf,Janics Natasa,Rippel Ferenc,természetesen Oszkár,akire mindenki fujjoz,pedig csak annyit tett,ami a szivén az a száján,mindenkinek(föleg Gjonn-nak)megmondta a magáét és igaza volt,hiába volt nyers.
Na a Pákó!Ö akkor is kocsogözik,amikor nem kéne,lehet,h a jelentését sem érti,de látja,h mindenki nevet,tetszik neki és tudja,h ezzel középpontba kerül------nem bántom,hiszen szegény csak probálja magát elfogadtattni és hát ez a sok kocsog szoval,akkor....

Mérleg 2008.11.23. 14:19:59

ez nem az én celebem! ez honnan van otoszlán ? hm..?

Oroszlán25 2008.11.23. 18:26:04

A tied a diofa cimke alatt van,amugy ezt én raktam ide!:-)

Oroszlán25 2008.11.24. 18:33:33

Ismét tapintatlanságáról, és személyeskedő viselkedéséről tett tanubizonyságot Friderikusz Sándor szombat este. Ám ez esetben az övön aluli beszólásért járó díjat nem az ítész, hanem a műsorvezető, Szekeres Nóra vihette el.

Bár Király Vikor produkcióját a zsűritagok szinte egyhangúlag remeknek minősítették, Friderikusz Sándornak sikerült oly' módon dícsérnie az énekest, hogy közben meg is alázta.

Mindenki emlékszik az ominózus esetre, amikor Király Linda, Viktor nővére egy rendezvényen lámpalázában elfelejtette a Himnusz szövegét. A baki nagy port kavart. Egyesek borzasztó elítélően nyilatkoztak az énekesnőről, mondván, nem is magyar az, aki ilyen hibát vét, mások azonban megbocsátották Linda tévesztését, és az izgalomnak - valamint annak, hogy a lány Amerikában élt - tulajdonították a kínos perceket.

Nos, a Megasztár szombat esti döntőjében ismét fellibbent a feledés fátyla, amikor is Friderikusz Viktor magyar kiejtését bírálta. Aztán "jóindulatúan" azt is hozzátette, hogy végülis nincs baj, "mégcsak nem is énekelted a Himnuszt".

Viktor arcán már ekkor is látszott, hogy sérti a beszólás, de az ítésszel ellentétben ő magas fokú önuralomról tett tanúbizonyságot, és visszavágás helyett egy grimasszal elintézte a tapintatlanságot.

Ám akkor már ő sem tett lakatot a szájára, amikor a vietnami származású Hien produkciója után Szekeres Nóra ismét előcitálta a Himnusz-témát. A műsorvezető bizonyára jópofa akart lenni, de szándéka fordítva sült el. Viktor keményen rendreutasította Nórát, mondván, egy színvonalas, élő műsorban nincs helye az ilyesfajta személyeskedő rosszindulatnak. A műsorvezetőnek valószínűleg az elevenébe találtak a fiú szavai, mert nem folytatta gondolatmenetet.

Viktor azonban jólnevelt srác, az adás szünetében bocsánatot kért Nórától. Tette ezt annak ellenére, hogy nyilvánvalóan megvolt az oka a felcsattanásának.

A tehetséges énekes már a Megasztár-válogatások alatt is tudta, hogy nem lesz könnyű dolga, ha bekerül a versenybe. Már a casting idején is nővéréhez hasonlították, és nem is saját nevén, inkább csak Király Linda öccseként emlegették. Ám tehetségével sikerült bizonyítania, és mindeddig csont nélkül jutott tovább.

Azt, hogy előnyt vagy hátrányt jelent számára híres nővére, még nem lehet tudni. Viktor reményei szerint van benne annyi kurázsi, hogy saját jogán is képes érvényesülni. Azt azonban bizonyára nem érti, hogy miért is kellett szóba kerülnie az énekversenyen való szereplése után Linda Himnusz-ügyének?

Oroszlán25 2008.11.24. 18:39:25

Én is nézem a megasztárt és szeretem is,de ilyet!Az Király Linda,ez Király Viktor!A kettönek most a himnusz ügyben semmi köze egymáshoz!A Linda nem tudta a himnuszt,nem pedig a Viktor és ezért szereintem nem fer,h a Viktornak szolongattak be és ilyen helyzetbe hozták a "világ"elött.Nekem ez a véleményem.

Oroszlán25 2008.11.24. 18:47:48

Az egykori megasztáros Bella Levente megdöbbent, mi lett Lüsziből. Az egykori kedves kislány arcoskodó kiskamasszá vált - állítja. Az énekes szerint erőszakos édesanyja hatására változott ilyen rossz irányba Lüszi. Levi fél, hogy nem lesz jó vége a korán jött sztárságnak.Már nem csupán a Megasztár 4 versenyzőinek, hanem a tehetségkutató korábbi felfedezetteinek is szúrja a szemét Edit, a 13 éves Lüszi édesanyja. Elgondolkodtató azonban, hogy a csak már kiesett versenyzők formálnak véleményét az asszonyról. Vajon miért tartanak tőle a megasztárosok? Ki tudja, az énekesek fogyatkozásával, mi minden derül még ki a Megaház-beli viszonyokról.

Bella Levente a Megasztár egykori énekese egyenesen felháborítónak tartja, amit Edit művel. A StoryOnline-nak elmondta, hogy nem most, a tehetségkutatóban látja először Lüszit. "Kaposváron zsűriztem egy karaoke-versenyben a kislányt. Nagyon tehetséges gyerek, nagyon szép hangja van. De most mégis sajnálom - igaz semmi közöm hozzá, hogy valószínűleg nagyon elrontotta az édesanyja. Ráadásul úgy hallottam a hírekből, hogy nem csupán Lüszinek nem tesz jót a mamája állandó jelenléte, hanem Edit a többi megasztárost is kiosztja. Érthető, ha nincsenek túl jó véleménnyel róla" - osztotta meg velünk Levente.
"Ráadásul megalázó - s korábbi Megasztárokban ilyet nem láttunk -, ahogy a kislány könyörög a kamerába a szavazatokért a nézőknek - vélekedik a zenész. - Már most látszik - bár azt kívánom, hogy ne így legyen -, hogy édesanyja nyomulásának ő issza majd meg a levét. Kísértetiesen hasonlít a szituáció Britney Spears és édesanyja történetére, de még sorolhatnánk a hollywoodi példákat."

Hasonlóképpen látják a Lüsziék körüli felhajtást a jelenlegi megasztárosok is. Szinte nincs olyan versenyző, aki ne keveredett volna legalább egyszer összetűzésbe Edittel.
Mint már megírtuk körülbelül egy hete Balogh Imit azzal vádolta meg, hogy ittasan nyilatkozik róla mindenfélét. A hírek szerint a történet hátterében az rejlik, hogy Imi a Megasztár énektanárát, Csík Sanyit és nem Editet kérte meg arra, hogy tanítsa meg kottát olvasni. Soniát a Megaház-beli szabályok áthágása miatt panaszolta be. Az afroamerikai lány miután kiköltözött a Megasztár-házból, azt is elmondta, hogy még a stylist és a fodrász munkájába is beleszólt. A legutóbb kiesett Hien pedig több fórumon is úgy nyilatkozott az asszonyról, hogy több megasztáros versenyzőnek is "bekevert".

Lüszi édesanyja azonban mintha homokba dugta volna a fejét, továbbra sem érti, miért fordulnak ellene lánya versenyzőtársai, és miért került a média kereszttüzébe. Joshi Bharat műsorában azt állította, kikészült, és már-már azon gondolkodik, elviszi Lüszit a versenyből. Ám úgy tűnik, ezt a gondolatát is csupán önzősége motiválja, hiszen az indiai sorselemző műsorában is csupán saját magával foglalkozott, és arról szó sem esett, hogy mit kívánnának a lánya érdekei.

Oroszlán25 2008.11.24. 18:49:05

Hát szohoz sem jutok!Nem tudom,h mi lehet a háttérben,de minden elképzelhetö!de lehet h igazat mondanak a Megasztárosok,hiszen ott van köztük Lüszi anyukája......

Mérleg 2008.11.25. 13:05:33

na ezt jól megbeszélgetted:) nem semmi vagy...! :)

Oroszlán25 2008.11.25. 16:51:44

Mivel csak én vok állandoan egyedül!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mérleg 2008.11.25. 18:47:33

nem is igaz, mindig elolvasom az írásokat, csak nem mindig kommentelek :)

Oroszlán25 2008.11.26. 07:26:59

Jol van na,megbocsátok neked! :-)
De csak azért ,mert a sogornöm vagy! :-)
süti beállítások módosítása