schupi 2009.04.10. 16:59

Bajnai programja!

 

 

A GYED és a GYES szigorításától ki vagyok akadva, remélem nem fogják ezt így megszavazni.

Hová fogják tenni a szerencsétlen kismamák a kétéves gyereket, amikor nincsenek bölcsődék????? Az a néhány, ami még van, dugig tele, várólistán lehet bekerülni.

A másik: szinte nincs olyan munkahely, ahol kisgyermekes anyát foglalkoztatnának! Felvételkor kiszúrják, ha van pici gyerek, aki meg visszamenne gyesről attól retteg, ha letelik a kötelezettsége a cégnek, valamilyen indokkal elküldik!

Gondolkodjanak már el egy kicsit a nagyokosok ott fenn! Nekik biztos nem probléma egy magánbölcsődét fizetni havonta 50-60 ezerért! Mi van a minimálbéresekkel? Minimálbéresek országa vagyunk. Rengeteg embert ismerek, akik VALÓBAN minibálbérért dolgoznak. Főleg a kereskedelemben, és főleg NŐK!!!!!!!!!

Térjenek már észhez, lassan a nők nem fognak már szülni, csak az a néhány kiváltságos a felső körökből! Jah, ők meg lehet, hogy béranyát fognak fogadni, nehogy tönkremenjen a szilikonmellük. Ki fogja a miniszteri nyugdíjaikat megkeresni, ha nem lesz a népnek utánpótlása??????

Ki vagyok akadva, pedig nem vagyok érintett, sajnos...

 

3 komment

Címkék: dühöngő

A bejegyzés trackback címe:

https://kapuciner.blog.hu/api/trackback/id/tr691058105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Su Larsen (törölt) · http://sularsen.com 2009.08.07. 16:05:20

Még mi sem vagyunk érintettek, de nem hangzik túl jól a dolog. Az utánpótlás ahogy fogalmazol már most is akadozik. Nem hogy ezután.

Oroszlán25 2010.03.22. 13:41:35

Na ez az!
Én most megyek vissza a melóba,gyed-ről, és nagyon félek,oké,most vissza vesznek,de rá 3 hónapra,mi a garancia,hogy nem küldenek el?
A 2 éves gyerekemre pedig a nagyszülők vigyáznak,mert máskülönben 3 műszakba nem is tudnék dolgozni menni.De mivel kell a pénz...a két gyerek mellett főleg!
Igaz,én nem minimálbérért melózok,de ez sem sokkal több amit kapok,de nagyon kevés!!!Ha levonom a "jövedelmemből" a havi kiadásokat (lakástörlesztés+rezsi )marad 20 ezer ft-om!! :O
Hát aki minimált kap??

Galapostol 2010.04.15. 20:12:04

Röhejes, és arról szól a fáma, hogy csökken a népesség...elgondolkodtak már azon a Tisztelt Politikusok, hogy vajon miért is...???
Esetleg kedvet kellene csinálni a gyermekvállaláshoz
süti beállítások módosítása